Konfirmation – Bryllup – Familie Billeder

Fasthold de store øjeblikke i livet – generelt om festfotografering –

Dåb – konfirmation – student – bryllup – guldbryllup – rund fødselsdag  – receptioner  &  andre særlige begivenheder

På den her side, vil jeg vise et udpluk af hvad jeg også har lavet ud over i TFP regi. 

Når vi holder bryllup eller konfirmation betyder det meget for de fleste at få nogle flotte, og måske også tidsløse, billeder at vise frem for venner og bekendte men ikke mindst noget der minder os om den store dag

Fotografens vigtigste opgave er at være en usynlig deltager i begivenheden, men samtidig sikre at befinde sig i midten af det hele og fange de vigtigste momenter.

Loskationfotografering til både bryllupper og konfirmationer

kræver overblik, tid og fokus særligt for ikke at stjæle for meget unødig tid på en dag hvor der i forvejen sker en masse omkring festens centrale deltagere.

Kontakt mig endelig ved spørgsmål!

På mail: kontakt@henriksfoto.com eller på tlf. 81 61 39 84


 

Boudoir Fotografering

Skal du finde den perfekte morgengave til din kommende mand eller vil du bare overraske ham med nogle smukke, intime og pikante boudoirfoto?

Så Kontakt HenriksFoto.Com

Søger du en Boudoir fotograf til morgengaven til dit bryllup?Eller vil du give din mand en fræk gave han aldrig glemmer?

Jeg hjælper dig som boudoir fotograf med billeder der stråler af erotik og fremhæver din sensualitet.

Boudoir fotografier er den mest fantastiske, Exclusive og personlige morgengave du kan forære til din udkårne.

Boudoir fotograf bliver brugt i mange sammenhænge, men de mest populære er:

  • Morgengave til gommen
  • ValentinesDay
  • Julegave
  • Sexet overraskelse
  • Oplevelse ved polterabend for piger

Hvad enten du vil bruge dine billeder som morgengave, julegave eller bare vil have en god oplevelse med din krop i fokus, så er det vigtigt du er tryg.

At få taget boudoir billeder af en boudoir fotograf kan være en grænseoverskridende oplevelse, så det er vigtigt du vælger en fotograf du føler dig tryg ved.

Jeg er en mandelig fotograf der tilbyder dig at få taget dine boudoir fotografier i trygge rammer.

Igennem lang tid som fotograf har jeg udviklet en forkærlighed for at kunne portrættere den kvindelige skønhed på en sensuel måde. (Uden at det skal være vulgært) 

Mit primære fokus er at give dig en god og sjov oplevelse, hvor vi finder lige netop det udtryk der fremhæver din skønhed bedst.

Jeg håber at du vil bruge denne side som inspirationskilde til dine egne boudoir fotografier og eventuelt booke en tid til en fotosession.


 

Konfirmations-fotografering:

Konfirmatiotnsdagen er en stor dag og kræver nogle helt særlige visuelle minder.

Min tilgang til fotograferingen på dagen er, at det skal være så diskret som muligt. Jeg forsøger at indfange STEMNINGER og ØJEBLIKKE og afdækker begivenhederne sådan som de udspiller sig.

Billederne får lidt mere karakter af reportage og mens jeg samtidig gerne tager opstillede billeder – enkeltvis eller af familien.

Jeg er altid åben overfor ønsker fra konfirmanderne.

Der vil blive kræset om det individuelle billede, så I får de BEDSTE MINDER fra dagen.  Alle billeder vil således i høj grad have et EKSKLUSIVT præg over sig.

Send uforpligtende en forespørgsel under “kontakt”. eller ring 81 61 39 84